Om oss

Vad är UngOas?

UngOas är en del av Oasrörelsen i Svenskfinland, som utför ungdomsarbete i syfte att göra Jesus känd. Vi finns till för att inspirera ungdomar till att våga ta steg närmare Gud. Vi vill se ungdomar få möta Gud och fortsätta ha en personlig relation med honom. Vi vill berätta att livet med Gud är mycket mer än vad vi kan tänka oss, för Gud är större än vad vi förstår och Han har planer för ditt och mitt liv. Förutom att finnas till för ungdomar, vill vi finnas till hands för ungdomsarbetsledare i församlingar. Vi vill fungera som en hjälpande hand i ert viktiga arbete.

 

UngOas deltar i Oasrörelsens program, t.ex. konferenser som VårOas. Dessutom besöker vi församlingar för att delta på ungdomssamlingar, gemenskapsdagar, skriftskolor eller andra tillställningar. Ta frimodigt kontakt om du önskar ett besök av UngOas teamet till din församling!

 

När vi besöker församlingar eller ordnar egna ungdomsprogram, har vi två olika teman som vi gärna delar med oss av, nämligen

  1. Den personliga relationen med Gud
  2. Håller kristendomen? – De kniviga frågorna

Förutom våra grundpaket är det också möjligt att ordna ett personligt paket med valfritt ämne, där ni tillsammans med UngOas planerar vad ni tycker passar bäst för just era ungdomar.

OBS! För mera info vad dessa paket innehåller klicka här!

Vi vill göra det klart att när vi besöker er församling så kommer vi som tjänare. Vi är villiga att tillsammans med er skräddarsy ett paket som passar just era ungdomar. Tveka inte med att kontakta oss.