UngOas – Teamet

Vem är vi som ansvarar för UngOas?

Hej där!

Mitt namn är Leonard Metsäranta och är tillsammans med Rebecka Åhman ansvarig för UngOas. Jag är född och uppväxt i Kristinestad, men bor för tillfället i Åbo där jag studerar teologi. Som person är jag en pratglad tänkare som älskar att diskutera med folk. För mig är det väldigt viktigt att man som kristen inte blundar för svåra frågor utan välkomnar dem, för om inte vi står upp för vad vi tror på, hur kan vi förvänta oss att folk skall tro på oss? Jesus uppmanar oss att vi skall älska Gud med hela vårt förstånd, och jag tror det kräver ärlighet och öppenhet för kritik.

Jag hoppas och tror att UngOas arbetet för med sig något givande till alla deltagare och till oss ledare, men framför allt, för oss alla närmare Gud.

Mitt namn är Rebecka Åhman och jag är hemma från Pensala i Nykarleby. Numera är jag Jakobstadsbo och jobbar med ungdomar inom barnskyddet i min vardag. Det bästa jag vet är att få umgås med människor med kaffekopp i handen. Jag tycker om musik och jag har spelat violin samt andra instrument i många år.  Böcker, fotografering och gymträning är andra intressen.

Jag ser fram emot att träffa nya människor genom UngOas arbetet. Jag vill se ungdomar förstå mera om Guds karaktär och jag längtar att få se ungdomar hitta deras nya identitet genom Jesus.

Vill du ha direkt kontakt med oss ledare? Då skickar du ett mejl till

leonardmetsaranta@hotmail.com eller beckaahman@gmail.com

Är du vår följande teammedlem?

Vi söker efter flera teammedlemmar! Upplever du att umgås med ungdomar är roligt? Vill du få berätta om Jesus för andra? Vill du få låta din kreativa sida flöda? Vill du ha möjlighet att utvecklas  i din musikalitet eller vill du utvecklas i andra gåvor? Längtar du efter att få vara en del av gemenskap med Jesus i centrum? Kom med i vårt team! Teammedlemmarna kommer vara med och bygga upp arbetet i UngOas, men teammedlemmarna kommer själva ha möjlighet att styra hur mycket tid och engagemang de investerar i UngOas. Tveka inte att ta kontakt med oss ledare för mera info!