Vems åsikter påverkar dig?

 

Har du någon gång tänkt på vad andra säger eller tänker om dig? Har du någon gång reflekterat över vad Gud säger om dig?

Jag har funderat över vad andra anser om mig. Flera gånger än vad jag har önskat faktiskt. Jag får påminna mig själv om vems åsikt jag ska lyssna på. Jag kan välja vem jag lyssnar på. Jag kan välja att tro och leva ut vad Gud säger om dig.

Idag utmanar jag dig. Tro på vad Gud säger om dig!

”Herren din Gud bor i dig, en hjälte som frälser. Han gläder sig över dig med lust, han tiger stilla i sin kärlek, han fröjdas över dig med jubel.” Sef. 3:17

Tänk att Gud jublar över dig!

I Bibeln kan du läsa mera om Guds kärlek till dig. Gud har mycket att berätta åt dig, så öppna Bibeln idag och lyssna till Gud. Gud längtar efter att få visa vem du är och vilka åsikter Han har. Låt dig påverkas av Guds kärleksfulla ord!

//Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *